ΣΕΛΙΔΕΣ: 1  2  3  4  ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΑΛΛΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ!


Το Κέντρο Νέων Ηπείρου καλωσορίζει τους Γάλλους εθελοντές Johanna και Thibaud στην ομάδα μας! Εδώ και λίγες ημέρες είναι μαζί μας, όπου προσπαθούν να γνωρίσουν τα Ιωάννινα, την πόλη που θα ζουν για τους επόμενους 3 μήνες. Η Johanna και ο Thibaud θα υλοποιούν διάφορες δραστηριότητες προς νέους, θα λάβουν μέρος σε όλες τις δράσεις του Κέντρου Νέων Ηπείρου καθώς και θα οργανώσουν μαθήματα γαλλικών. Μπορείτε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας μας ένα μήνυμα στο Facebook ή στο e-mail youthcenterofepirus@yahoo.gr. Τα μαθήματα θα είναι εντελώς δωρεάν, θα πραγματοποιούντε μία φορά ή δύο φορές την εβδομάδα (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας), σε κεντρικό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων. Τα μαθήματα θα είναι διασκεδαστικά, δεδομένου ότι θα περιλαμβάνουν ορισμένα στοιχεία της μη-τυπικής μάθησης καθώς θα υπάρξει και πιστοποιητικό παρακολούθησης.


Ανταλλαγή νέων στη Σλοβενία

 Το Κέντρο Νέων Ηπείρου αναζητεί 6 νέους από την Ελλάδα (18-30 ετών, κατά προτίμηση από την Ήπειρο) για συμμετοχή σε ανταλλαγή νέων στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS + σχετικά με την επιχειρηματικότητα στο Rakican, Murska Subota, στη Σλοβενία από τις 6 μέχρι 15 Νοεμβρίου 2015. Θα συμμετέχουν 36 νέοι από τη Σλοβενία, την Ελλάδα, τη Σουηδία, την Κροατία, την ΠΓΔΜ και την Πολωνία σε αυτό το σχέδιο με σκοπό να μάθουν για την επιχειρηματικότητα, να ανταλλάξουν εμπειρίες, πολιτισμό και πολλά άλλα...

Θα καλυφθεί πλήρως η διαμονή και διατροφή, καθώς και το ποσό των 170 ευρώ για τα έξοδα μετακίνησης .

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την ευκαιρία και να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας, την ηλικία, την πόλη διαμονής, τον λόγο που θέλετε να λάβετε μέρος και το τηλέφωνο σας  στο e-mail youthcenterofepirus@yahoo.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 


 Training course «Social Inclusion- Youth Acting Together!" στη Σλοβακία.


3 συμμετέχοντες από την Ελλάδα στάλθηκαν από Κ.Ν.Η να συμμετάσχουν σε ένα σχέδιο κατάρτισης «Social Inclusion- Youth Acting Together!" στη Nitra της Σλοβακίας από 1 έως 8 Σεπτέμβριου 2015. Το training course είχε στόχο την ενδυνάμωση των youth workers και να τους εξοπλίσει με δεξιότητες, ικανότητες που πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά την εργασία με τους νέους, ιδιαίτερα εκείνους με λιγότερες ευκαιρίες. Διαβάστε περισσότερα για το σχέδιο εδώ και ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες!


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΩΝ "personal upgrade", ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΙΟΥΛΙΟΣ 2015


Personal Upgrade ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Η Ανταλλαγή νέων "PERSONAL UPGRADE'' πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία, τον Ιούλιο του 2015. Το Κέντρο Νέων _ Ηπείρου έστειλε 7 συμμετέχοντες στο σχέδιο, και πολλοί άλλοι νέοι από την Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρουμανία έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα. Τα κύρια θέματα _ ήταν ο εθελοντισμός και η διαπολιτισμική μάθηση. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το σχέδιο και εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες.


Project HEALTH ΕΛΛΑΔΑ


Η Ανταλλαγή νέων«PROJECT HEALTH" πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ηπείρου, στην Ελλάδα, τον Ιούνιο του 2015, με τη συμμετοχή νέων από την Ελλάδα, τη Λετονία, την Ιταλία, τη Λιθουανία και τη Ρουμανία. Τα κύρια θέματα του σχεδίου ήταν o υγιεινός και δραστήριος τρόπος ζωής και η διαπολιτισμική συνειδητοποίηση. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το σχέδιο και εδώ μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες του.


Run Greece ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2015

Οι εθελοντές του Κέντρου Νέων Ηπείρου συμμετείχαν στην προετοιμασία του Run Ελλάδα στην πόλη των Ιωαννίνων. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι 'αυτό.


Natur-all ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Ανταλλαγή νέων Natur-ALL έγινε στην Τουρκία, τον Μάιο του 2015 με τη συμμετοχή 6 νέων από Κέντρο Νέων Ηπείρου. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ανταλλαγή νέων και εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες 


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, 9 ΜΑΙΟΥ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου έκανε μια ενημερωτική δράση σχετικά με την Ε.Ε στις 9 Μαΐου-ημέρα της Ευρώπης. Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Europe direct της Ηπείρου. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι 'αυτό.


Human Libraries

Εκπρόσωπος του Κέντρο Νέων Ηπείρου συμμετείχε στην εκδήλωση "Human Libraries" στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νέων 2015 και για το πρόγραμμα Erasmus +. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εκδήλωση.


ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΕΩΝ:''ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ; ΝΟ2'' ΣΤΟ ΠΩΓΩΝΙ


Ανταλλαγή νέων με θέμα τον εθελοντισμό και τη φροντίδα του αγροτικού περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε στο Κουκλιούς του Δήμου Πωγωνίου της Ηπείρου, στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2015. Νέοι από την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Λετονία και τη Λιθουανία συμμετείχαν σ 'αυτό. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το σχέδιο και εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του σχεδίου.


ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΕΩΝ ''ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ; ΝΟ2'' ΣΤΟ ΠΩΓΩΝΙ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου από την Κυριακή 19 μέχρι και την Τρίτη 28 Απριλίου θα πραγματοποιήσει την Ανταλλαγή Νέων στο Δήμο Πωγωνίου με τίτλο ‘’Εθελοντής. Να ζει κανείς ή  να μη ζει;Νο2’’ στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Η συγκεκριμένη δράση θα φέρει κοντά 28 Νέους από την Ελλάδα, τη Λετονία, τη Ρουμανία και τη Λιθουανία όπου θα αναζητήσουν λύσεις για την ανάπτυξη της υπαίθρου μέσω του εθελοντισμού, θα ανταλλάξουν πολιτισμικές αξίες και παραδόσεις καθώς και θα υλοποιήσουν πολλές εθελοντικές δράσεις στην περιοχή με σκοπό την ανάπτυξη της.

Θα πραγματοποιηθούν κατα τη διάρκεια της διαμονής στο Πωγώνι δράσεις καθαρισμού, ανακύκλωσης , ανάπλασης μονοπατιού καθώς και καλλιτεχνικές παρεμβάσεις σε χώρους σχολείων του Πωγωνίου καθώς και την Κυριακή 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός  στη πόλη των Ιωαννίνων.

Στα πλαίσια της Ανταλλαγής θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε όλους να συμμετέχετε σε όλες τις  εθελοντικές μας δράσεις ώστε μέσω αυτών να γνωριστούμε και όλοι μαζί να βελτιώσουμε τον τόπο μας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6975200586 στο e-mail info@youthcenterofepirus.org.


ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΕΩΝ "NATURALL" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου αναζητεί συμμετέχοντες !!!

Η Ανταλλαγή Νέων θα πραγματοποιηθεί σε ένα χωριό κοντά το Trapzon της Τουρκίας από τις 19 μέχρι τις 25  Μαΐου 2015. Κύριο Θέμα της Ανταλλαγής είναι η ζωή στη φύση.

Θα καλυφθεί πλήρως η διαμονή και η διατροφή των συμμετεχόντων καθώς και το ποσό των 170 ευρώ για τα έξοδα μετακίνησης. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε   e-mail                                               στο youthcenterofepirus@yahoo.gr  με θέμα τον τίτλο της Ανταλλαγής. Θα πρέπει να μας αναφέρετε το όνομα σας, την ηλικία σας, την πόλη διαμονής, αν γνωρίζετε Αγγλικά, και τον λόγο που θέλετε να λάβετε μέρος(2-3 γραμμές). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας !


Συνάντηση συντονισμού στα Ιωάννινα για τη δράση  Let's Do It!

28 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση Συντονισμού της Δράσης Let's DO IT! στα Ιωάννινα. Το κέντρο Νέων Ηπείρου έχει αναλάβει τον συντονισμό και την προώθηση της Δράσης για την Ήπειρο. Φέτος στα Ιωάννινα η δράση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών όπου σε συνεργασία μαζί μας ετοιμάζονται όμορφες και πρωτοποριακές δράσεις. Ραντεβού στις 26 Απριλίου!


ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΕΩΝ: ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή  ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ; Νο 2 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου αναζητεί συμμετέχοντες !!!                                                                         Η Ανταλλαγή Νέων θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Πωγωνίου στη Περιφέρεια Ηπείρου από τις 19 μέχρι τις 28 Απριλίου 2015. Κύριο Θέμα της Ανταλλαγής είναι ο εθελοντισμός και θα συμμετέχουν 28 νέοι από την Ελλάδα τη Λετονία, τη Λιθουανία και τη Ρουμανία.

Θα καλυφθεί πλήρως η διαμονή και η διατροφή των συμμετεχόντων καθώς και μέρος των εξόδων μετακίνησης. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε e-mail στο youthcenterofepirus@yahoo.gr  με θέμα τον τίτλο της Ανταλλαγής,              Θα πρέπει να μας αναφέρετε το όνομα σας, την ηλικία σας, την πόλη διαμονής, αν γνωρίζετε Αγγλικά, και τον λόγο που θέλετε να λάβετε μέρος(2-3 γραμμές)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας !


ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΕΩΝ: "Inspiration for Leisure" ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου αναζητεί συμμετέχοντες !!!

Η Ανταλλαγή Νέων θα πραγματοποιηθεί στο looland της Δανίας  από τις 16 μέχρι τις 25  Ιουνίου 2015. Κύριο Θέμα της Ανταλλαγής είναι ο ενεργός τρόπος ζωής και οι δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου και θα συμμετέχουν 60 νέοι από την Ελλάδα, τη Δανία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία και τη Ρουμανία.

Θα καλυφθεί πλήρως η διαμονή και η διατροφή των συμμετεχόντων καθώς και το ποσό των 170 ευρώ για τα έξοδα μετακίνησης. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε   e-mail                                               στο youthcenterofepirus@yahoo.gr  με θέμα τον τίτλο της Ανταλλαγής,       Θα πρέπει να μας αναφέρετε το όνομα σας, την ηλικία σας, την πόλη διαμονής, αν γνωρίζετε Αγγλικά, και τον λόγο που θέλετε να λάβετε μέρος(2-3 γραμμές)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας !


ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΕΩΝ: project health ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου αναζητεί συμμετέχοντες !!!

Η Ανταλλαγή Νέων θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Πωγωνίου στη Περιφέρεια Ηπείρου από τις 5 μέχρι τις 12  Ιουνίου 2015. Κύριο Θέμα της Ανταλλαγής είναι η υγεία και ο ενεργός τρόπος ζωής και θα συμμετέχουν 28 νέοι από την Ελλάδα τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Ιταλία και τη Ρουμανία.

Θα καλυφθεί πλήρως η διαμονή και η διατροφή των συμμετεχόντων καθώς και μέρος των εξόδων μετακίνησης. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε   e-mail                                                 στο youthcenterofepirus@yahoo.gr  με θέμα τον τίτλο της Ανταλλαγής,       Θα πρέπει να μας αναφέρετε το όνομα σας, την ηλικία σας, την πόλη διαμονής, αν γνωρίζετε Αγγλικά, και τον λόγο που θέλετε να λάβετε μέρος(2-3 γραμμές)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας !


ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ Erasmus + ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ ΚΙΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑΣ 

Στις 19 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε  ημερίδα σχετικά με το Erasmus + και τις ευκαιρίες κινητικότητας στα Ιωάννινα, στο ξενοδοχείο Grand Serai. Η ημερίδα διοργανώθηκε από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με τη συμμετοχή του Κέντρου Νέων Ηπείρου , τα Μονοπάτια Αλληλεγγύης Λευκάδας, του Europe Direct Ηπείρου, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του ESN και πολλών νέων ανθρώπων . Αν θέλετε να μάθετε για δυνατότητές κινητικότητας με το πρόγραμμα Erasmus +, επικοινωνήστε μαζί μας!


ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΕΩΝ "Open Doors" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου αναζητεί συμμετέχοντες !!!

Η Ανταλλαγή Νέων θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Πωγωνίου στη Περιφέρεια Ηπείρου στα τέλη Ιουλίου του 2015. Κύριο Θέμα της Ανταλλαγής είναι η ένταξη και θα συμμετέχουν  28 νέοι από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Ρουμανία.

Θα καλυφθεί πλήρως η διαμονή και η διατροφή των συμμετεχόντων καθώς και μέρος των εξόδων μετακίνησης. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε   e-mail                                             στο youthcenterofepirus@yahoo.gr με θέμα τον τίτλο της Ανταλλαγής,         Θα πρέπει να μας αναφέρετε το όνομα σας, την ηλικία σας, την πόλη διαμονής, αν γνωρίζετε Αγγλικά, και τον λόγο που θέλετε να λάβετε μέρος(2-3 γραμμές)

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας !


ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΕΩΝ: "Personal Upgrade" ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου αναζητεί συμμετέχοντες !!!

Η Ανταλλαγή Νέων θα πραγματοποιηθεί στο Rotterdam, Delft και Amsterdam της Ολλανδίας  από τις 3 μέχρι τις 12  Ιουλίου 2015. Κύριο Θέμα της Ανταλλαγής είναι ο κοινωνικός εθελοντισμός και η ένταξη και θα συμμετέχουν 28 νέοι από την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Αγγλία και τη Ρουμανία.

Θα καλυφθεί πλήρως η διαμονή και η διατροφή των συμμετεχόντων καθώς και το ποσό των 170 ευρώ για τα έξοδα μετακίνησης. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε   e-mail                                             στο youthcenterofepirus@yahoo.gr με θέμα τον τίτλο της Ανταλλαγής,         Θα πρέπει να μας αναφέρετε το όνομα σας, την ηλικία σας, την πόλη διαμονής, αν γνωρίζετε Αγγλικά, και τον λόγο που θέλετε να λάβετε μέρος(2-3 γραμμές)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας !


ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΕΩΝ "#creativity" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου αναζητεί συμμετέχοντες !!!

Η Ανταλλαγή Νέων θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Πωγωνίου στη Περιφέρεια Ηπείρου στα τέλη Αυγούστου του 2015. Κύριο Θέμα της Ανταλλαγής είναι η δημιουργικότητα και θα συμμετέχουν  30 νέοι από την Ελλάδα, την Ολλανδία, τη Λετονία, την Ιταλία και τη Ρουμανία.

Θα καλυφθεί πλήρως η διαμονή και η διατροφή των συμμετεχόντων καθώς και μέρος των εξόδων μετακίνησης. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε   e-mail                                           στο youthcenterofepirus@yahoo.gr με θέμα τον τίτλο της Ανταλλαγής,         Θα πρέπει να μας αναφέρετε το όνομα σας, την ηλικία σας, την πόλη διαμονής, αν γνωρίζετε Αγγλικά, και τον λόγο που θέλετε να λάβετε μέρος(2-3 γραμμές)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας !


Training course about social inclusion ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου αναζητεί συμμετέχοντες !!!

Το training course  θα πραγματοποιηθεί στη nitra, της Σλοβακίας από  μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2015.  Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ LET'S DO IT GREECE 2015

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου αναζητεί άτομα που θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα συντονισμού για τη δράση Let's Do it Greece 2015.

Το Let's Do it είναι ένα παγκόσμιο κίνημα όπου μέσα σε μία μέρα όλοι μαζί συντονιζόμαστε για να καθαρίσουμε τη χώρα μας!

Πέρυσι συνολικά συμμετείχαν 37.000 άτομα όπου όλοι μαζί καθαρίσαμε την Ελλάδα.

Κέντρο Νέων Ηπείρου έχει τη χαρά και τη τιμή να είναι ο φορέας συντονισμού για δεύτερη συνεχόμενη φορά για όλη την Ήπειρο. Οποιοσδήποτε θέλει να συμμετάσχει στην ομάδα συντονισμού ας επικοινωνήσει μαζί μας!!!


ΣΕΛΙΔΕΣ: 1  2  3  4