ΣΕΛΙΔΕΣ: 1  2  3  4  


Το μπλουζάκι του Let's Do It!

To μπλουζάκι του Let's Do It! έφτασε σε εμάς! Το παρέλαβαν οι εθελοντές του Youth Center of Epirus / Κέντρο Νέων Ηπείρου και της Νέας Ακρόπολης. Η Ήπειρος ετοιμάζεται για τη μεγάλη δράση στις 26 Απριλίου! ‪#‎letsdoitgreece‬

 

 


Latest news on Let's Do It 2015

Οι προετοιμασίες για το LET'S DO IT 2015 μόλις ξεκίνησαν! Στις 26 Απριλίου 2015 καθαρίζουμε όλη την Ήπειρο!


Flash mob ERASMUS+


Colourful Europe

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου υλοποίησε μια ανταλλαγή νέων σχετικά με τη δημιουργικότητα, τις τέχνες και την ευαισθητοποίηση της ΕΕ με συμμετοχή νέων από την Ελλάδα, τη Λετονία, τη Ρουμανία, την Εσθονία και τη Σλοβακία. Η Ανταλλαγή Νέων έλαβε χώρα στους Κουκλιούς του Δήμου Πωγωνίου, τη Δωδώνη, τη Πωγωνιανή, τα Ιωάννινα, το Μονοδένδρι, την Αρίστη, τα Σύβοτα και την Παραμυθιά . Διαβάστε σχετικά με το σχέδιο και ρίξετε μια ματιά στο gallery φωτογραφιών!LET'S DO IT! 2014

Μέλη του Κέντρου Νέων Ηπείρου πραγματοποιήσαν δράση καθαρισμού στη Κόνιτσα, στις 6 Απριλίου του 2014, στο πλαίσιο του Let's Do It Greece 2014. Διαβάστε περισσότερα για δραστηριότητες του LDI & LDIM στην Ήπειρο στην σελίδα LDI NEWS ;)


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ LDI 2014

Αυτή η άνοιξη ήταν αρκετά δραστήρια για τα μέλη του Κέντρου Νέων Ηπείρου,προετοιμάζοντας τις δράσεις του  Let's Do It Greece στην Ήπειρο. Ακολουθήστε τις δραστηριότητες του LDI & LDIM  για την Ήπειρο και την Ελλάδα στην σελίδα μας LDI NEWS! Επίσης, μπορείτε να πάρετε μέρος σε αυτές ! :)


Equalizer

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου υλοποίησε μια ανταλλαγή νέων με θέμα την ένταξη το Νοέμβριο του 2013, στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή νέων από την Ελλάδα, την Ολλανδία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Διαβάστε περισσότερα για το σχέδιο εδώ και ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες!


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου πραγματοποίησε μια εκδήλωση στο κέντρο φροντίδας των ατόμων με ειδικές ανάγκες στα Ιωάννινα, τις 25 Νοεμβρίου του 2013, με τη συμμετοχή νέων από την Ελλάδα, την Ολλανδία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.


Tool fair 2013

Ένα μέλος του του Κέντρου Νέων Ηπείρου συμμετείχε σε ένα διεθνές σεμινάριο στους Δελφούς, Ελλάδα (Νοέμβριος του 2013) σχετικά με τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μη-τυπική εκπαίδευση. Διαβάστε περισσότερα για το σεμινάριο εδώ!


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΟΥ/ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Μέλη του Κέντρου Νέων Ηπείρου επισκέφθηκαν την Αίγυπτο αυτό το φθινόπωρο για να παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με τη διαχείριση δράσεων του Let's Do It Mediterreanean. Διαβάστε περισσότερα για την εκπαίδευση εδώ!


ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΝΕΑ! ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ LDI ΚΑΙ LDIM ! :)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Κέντρο Νέων Ηπείρου έγινε  μέλος των  Let's do it και LET'S Do It Μεσογείου! Περιβαλλοντικά κινήματα και ανυπομονούμε για τις δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτά. Το Κέντρο Νέων Ηπείρου τώρα είναι ο περιφερειακός συντονιστής των δραστηριοτήτων του LDI και LDIM στη περιοχή της Ηπείρου, στην Ελλάδα. Παρακαλώ, διαβάστε περισσότερα για τα κινήματα LET'S Do It και LET'S DO IT Mediterranean εδώ. Επίσης, μπορείτε να πάρετε μέρος ! :) :)


ΕΚΘΕΣΗ ''ΕΝΕΡΓΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ'' ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ!

Το φθινόπωρο του 2013, το Κέντρο Νέων Ηπείρου θα πραγματοποιήσει μια έκθεση αφισών με θέμα τον ενεργό τρόπο ζωής, από τους συμμετέχοντες της ανταλλαγής νέων "Ενεργός τρόπος ζωής προς την υγεία και την ανάπτυξη της ΕΕ" στην είσοδο της  Περιφέρειας Ηπείρου, στα Ιωάννινα. Επισκεφθείτε την έκθεση και διαβάστε περισσότερα για το σχέδιο εδώ!


ΣΕΛΙΔΕΣ: 1  2  3  4