ΣΕΛΙΔΕΣ: 1  2  3  4  


ΕΝΕΡΓΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ Ε.Ε.

 

Το Κέντρο Νέων Ηπείρου υλοποίησε μία ανταλλαγή νέων με θέμα τον υγιή και ενεργό τρόπο ζωής στην Ελλάδα, τον Αύγουστο του 2013 όπου 25 νέοι από την Ελλάδα, τη Λετονία, τη Ρουμανία, τη Λιθουανία και τη Βουλγαρία πήραν μέρος σε αυτό. Διαβάστε περισσότερα για το σχέδιο και δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.Green Power Support

Μέλη του Κέντρου Νέων Ηπείρου συμμετείχαν στην Ανταλλαγή Νέων με θέμα το περιβάλλον στην Ουγγαρία, τον Ιούνιο του 2013 Διαβάστε περισσότερα για το σχέδιο εδώ και δείτε μια συλλογή φωτογραφιών εδώ!


Inventors and inventions

Μέλη του Κέντρου Νέων Ηπείρου συμμετείχαν στην ανταλλαγή νέων με θέμα την καινοτομία στην Ουγγαρία, τον Μάιο του 2013 Διαβάστε περισσότερα για το σχέδιο εδώ και δείτε μια συλλογή φωτογραφιών εδώ!


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!

Μέλη του Κέντρου Νέων  Ηπείρου επισκέφθηκαν την Ολλανδία, όπου συναντήθηκαν με εκπροσώπους οργάνωση νεολαίας και εργάστηκαν για νέες ιδέες σχεδίων. Η συνάντηση είχε εξαιρετικά αποτελέσματα και τώρα εργαζόμαστε για την υλοποίηση μίας ιδέας με θέμα την ένταξη και την καταπολέμηση των διακρίσεων. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτή τη συνάντηση.

 


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ  2013

 Μέλη του Κέντρου  Νέων Ηπείρου δημιούργησαν ένα ημερολόγιο του έτους 2013, στο οποίο περιλαμβάνονται φωτογραφίες από ένα διαγωνισμό φωτογραφίας "Οι παραδοσιακές τέχνες και πολιτισμός της Ηπείρου», καθώς και πληροφορίες για τις χώρες της ΕΕ και τις Παγκόσμιες ημέρες . Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το σχέδιο και εδώ μπορείτε να δείτε το φωτογραφίες..


ΈΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τον Δεκεμβρίο σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την έκθεση "Αντιμετώπισε τους άλλους όπως θέλεις να σε αντιμετωπίζουν " στη Περιφέρεια Ηπείρου, στα Ιωάννινα.. Οι αφίσες της έκθεσης δημιουργήθηκαν από νέους από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία που συμμετείχαν σε μία ανταλλαγή νέων, διαβάστε περισσότερα για το σχέδιο εδώ!ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ...

Η Ανταλλαγή Νέων "Αντιμετώπισε τους άλλους όπως θέλεις να σε αντιμετωπίζουν'' υλοποιήθηκε από την ομάδα μας το Νοέμβριο του 2012, στους Κουκλιούς του Δήμου Πωγωνίου. Οι συμμετέχοντες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και τη Βουλγαρία πήραν μέρος σε αυτό. Διαβάστε περισσότερα για την Ανταλλαγή Νέων και δείτε την συλλογή φωτογραφιών από αυτό το σχέδιο!


 T-shirts


Οι συμμετέχοντες της Ανταλλαγής Νέων «Ας πετάξουμε τα σκουπίδια στη μεγαλύτερη χαράδρα  χαράδρα του κόσμου" δημιουργήθηκαν T-shirts για την προώθηση της ένταξης. Διαβάστε περισσότερα για αυτό την Ανταλλαγή Νέων εδώ!ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


H  ανταλλαγή νέων "Ας πετάξουμε τα σκουπίδια στη μεγαλύτερη χαράδρα  του κόσμου'' πραγματοποιήθηκε στο  Δήμο Πωγωνίου, το Νοέμβριο του 2012 όπου συμμετέχοντες από την Ελλάδα, τη Λετονία, τη Ρουμανία και την Ουγγαρία πήραν μέρος . Διαβάστε περισσότερα για την Ανταλλαγή Νέων  και ρίξτε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών!!!


ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΡΙΕΣ, ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Μέλη του Κέντρου Νέων Ηπείρου έλαβαν μέρος στην διακρατική Πρωτοβουλία Νέων για την ένταξη, τον Οκτώβριος του 2012, μαζί με νέους από ομάδα Νέων της Λετονίας. Αυτές ήταν μέρες σκληρής δουλειάς και διασκέδασης! Διαβάστε για τις δραστηριότητες και τα αποτελέσματα του σχεδίου και ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες!


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Μέλη του Κέντρου Νέων Ηπείρου έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για Youth workers "Κοινωνική καινοτομία στην επιχειρηματικότητα των νέων» στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, τον Σεπτέμβριος του  2012. Διαβάστε περισσότερα για το σεμινάριο εδώ και ρίξτε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών!


ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Μέλη του Κέντρου Νέων Ηπείρου έλαβαν μέρος στην Ανταλλαγή Νέων "Ανακύκλωση με δημιουργικότητα" στη Σερβία, τον Σεπτέμβριο του 2012. Διαβάστε περισσότερα για την Ανταλλαγή Νέων εδώ!


T-shirts 

Αυτά τα T-shirts δημιουργήθηκαν από συμμετέχοντες της ανταλλαγής νέων " Όμορφες τεχνικές τέχνης για τα χαμόγελα των παιδιών» με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Διαβάστε περισσότερα για την Ανταλλαγή Νέων  εδώ και δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ εδώ! :)
ΌΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

Η Ανταλλαγή Νέων της "Όμορφες τεχνικές τέχνης για τα χαμόγελα των παιδιών» υλοποιήθηκε στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2012. όπου συμμετέχοντες από την Ελλάδα, τη Λετονία, την Ισπανία και την Τουρκία συμμετείχαν σε καλλιτεχνικά εργαστήρια και δημιούργησαν όμορφα έργα τέχνης που δόθηκαν σε πολλά παιδιά. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το σχέδιο και εδώ μπορείτε να δείτε μια συλλογή φωτογραφιών.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΈΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ!

Download
Poster for promotion of volunteerism_English
The poster was created by participants of a youth exchange "Volunteer. To be or not to be?" in 2012. There are mentioned ideas of participants and opportunities for volunteering.
poster english.pdf
Adobe Acrobat Document 500.4 KB

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ! ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ;

Η Ανταλλαγή Νέων της " Εθελοντής. Να ζεί κανείς ή να μη ζεί ;" υλοποιήθηκε στο Δήμο Πωγωνίου, τον Απρίλιο του 2012 και ήταν το πρώτο διεθνές πρόγραμμα του Κέντρου Νέων Ηπείρου και ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμάς και τους συμμετέχοντες από την Ελλάδα, τη Λετονία και τη Βουλγαρία. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα αποτελέσματα της Ανταλλαγής Νέων και εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό.


ΣΕΛΙΔΕΣ: 1  2  3  4